Aké druhy špachtlí nájdete v ponuke Mix Epil

Aké druhy špachtlí nájdete v ponuke Mix Epil

Vosková epilácia je populárnou metódou odstraňovania nežiaducich chĺpkov a pre jej správne prevedenie je nevyhnutné mať správne nástroje. Jedným z najdôležitejších nástrojov sú kozmetické drevené špachtle. Ponúkame vám päť rôznych veľkostí, ktoré sú ideálne pre rôzne oblasti tela a rôzne typy epilácie. Ako si teda správne vybrať?





1. Extra Small (XS)

Použitie: obočie, horná pera, intímna oblasť


Extra malé špachtle sú ideálne pre aplikáciu vosku na malé, presné oblasti, ako je obočie, horná pera alebo intímnu oblasť. Ich veľkosť umožňuje precíznu a kontrolovanú aplikáciu, čo je kľúčové na dosiahnutie skvelých výsledkov bez zbytočného voskového prebytku. Zúžená časť sa perfektne hodí na precíznu úpravu obočia.





2. Small (S)

Použitie: podpazušie, línia bikín, tváre, krk, nos, uši, prsty, priehlavky nôh


Malé špachtle sú vhodné pre mierne väčšie oblasti, kde je stále potrebná presnosť, ako sú podpazušie a línie bikín. Sú dostatočne úzke, aby sa dostali do ťažko prístupných miest, ale zároveň dostatočne široké na efektívnu aplikáciu vosku.





3. Medium (M)

Použitie: ruky, lýtka, línia vlasov


Stredne veľké špachtle sú nástroj, ktorý je ideálny pre epiláciu stredne veľkých plôch, ako sú paže a nohy. Poskytujú dobrú kontrolu a pokrytie, čo zaisťuje rovnomerné nanesenie vosku a tým aj účinné odstránenie chĺpkov.





4. Large (L)

Použitie: stehná, chrbát, hrudník


Veľké špachtle sú určené pre väčšie oblasti tela, ako sú stehná a hrudník. Vďaka ich šírke môžete rýchlo a efektívne aplikovať vosk na veľké plochy, čo skracuje dobu epilácie a zaisťuje rovnomerné výsledky. Veľkosť Large sa dá považovať za najviac univerzálnu veľkosť z našej ponuky.





5. Extra Large (XL)

Použitie: celé telo, profesionálne použitie


Extra veľké špachtle sú perfektné pre profesionálov a pre aplikáciu vosku na celé telo. Sú navrhnuté tak, aby umožňovali rýchle pokrytie veľkých oblastí, čo je ideálne na salónne použitie, kde je dôležitá rýchlosť a efektivita.


Akú veľkosť si vybrať?

Pri výbere správnej veľkosti špachtle je dôležité zvážiť, ktorú časť tela chcete epilovať a akú presnosť a kontrolu potrebujete. Menšie špachtle poskytujú väčšiu kontrolu a presnosť, zatiaľ čo väčšie špachtle umožňujú rýchlejšie a efektívnejšie pokrytie veľkých plôch.


Výhody kozmetických špachtlí.

Ekologické a šetrné k pokožke:

Naše drevené špachtle sú vyrobené z kvalitného dreva, ktoré je biologicky rozložiteľné a šetrné k životnému prostrediu. Navyše sú jemné k pokožke a nespôsobujú podráždenie ani alergické reakcie.

Jednorazové použitie:

Na zaistenie maximálnej hygieny sú naše špachtle určené na jednorazové použitie, čo zabraňuje prenosu baktérií a zaisťuje bezpečné epilačné prostredie.


Správny výber kozmetických drevených špachtlí je kľúčový na dosiahnutie optimálnych výsledkov voskovej epilácie. Či už epilujete malé, presné oblasti alebo veľké plochy, naša ponuka piatich rôznych veľkostí vám poskytne ten správny nástroj pre každú úlohu. Investujte do kvalitných drevených špachtlí a užite si hladkú pokožku s profesionálnymi výsledkami z pohodlia vášho domova alebo salónu.

Vyskúšajte naše kozmetické drevené špachtle a zistite, aké ľahké a efektívne môže byť voskovanie!





Pokiaľ hľadáte spôsob, ako čo najlepšie využiť svoje kozmetické drevené špachtle, máme pre vás skvelý tip! Môžete ľahko zdvojnásobiť ich využitie tým, že použitú stranu s voskom oviažete kozmetickým obrúskom a použijete aj druhý koniec. Tento jednoduchý trik vám umožní špachtľu využívať 2x a zároveň ušetriť.